Våra Plustjänster

Som namnet PlusByrån avslöjar så kan vi mer än redovisning. Vi triggas av utmaningar och att vara en högpresterande affärspartner. Att ge relevanta råd, vara proaktiv och en ledstjärna för ditt företags utveckling. Det kan vara i nystarten av ett bolag, skattefrågor, effektivisering och affärsutveckling, ägarskiften och att vara bollplank i förekommande bolagsfrågor.

Här presenterar vi våra Plustjänster:

Affärsrådgivning & Företagsutveckling

När ditt företag står inför stora utmaningar kan det vara svårt att veta hur man ska agera framåt. Som ett affärsstrategisk bollplank hjälper vi alla typer av företag med att utvecklas, bli konkurrenskraftiga och nå framgång – genom att tänka och agera hållbart och långsiktigt.

Vi har lång erfarenhet av rådgivning avseende tillväxtstrategier, lönsamhet och finansiering. Så även av affärsavtal, förhandlingar och mentorskap för ledare. Liksom Lean med fokus på ekonomifunktioner. Funderar du på hur du ska ta ditt företag in i framtiden? Hör av dig!

Ägarskiften

Att sälja och köpa bolag kan vara både känslomässigt och komplext. Som sakkunnig i framgångsrika ägarkiften bistår vi dig tryggt och säkert genom hela processen – från värdering och förhandling till slutligt avtal. I komplexa frågor samarbetar vi med en rad jurister. Planera i god tid och kontakta oss gärna i ett inledande skede.

Skatterådgivning

Reglerna för beskattning av dig och ditt företag är komplexa och ändras kontinuerligt. Rätt hanterade kan de ge er många möjligheter! Vi hjälper dig betala rätt skatt. Optimera avkastningen och minska kostnaderna – både för företaget och dig som ägare/delägare.

Vi hjälper dig planera din skatt i samband med affärstransaktioner (exempelvis försäljning av ett bolag, fastighet med mera.) genom en förebyggande genomlysning av olika skattekonsekvenser med råd för framtida skattestrategier. Detta optimerar skatten utifrån dina och företagets behov.

Vänta inte – rätt skatterådgivning lönar sig.

Bolagsärenden

Nystart, förändringar eller slutspurt – alla bolagsärenden innebär tidskrävande och krånglig administration och kontakter med myndigheter. Våra experter handleder dig snabbt och säkert.

Lagerbolag

Kom igång med nytt bolag direkt! Vi har klara lagerbolag som gör dig till företagsägare i samma stund du besöker på vårt kontor.

Ekonomipersonal

Hög arbetsbelastning? Sjukfrånvaro eller föräldraledighet?            Vi löser tillfälliga bemanningsproblem med kunnig personal till ekonomiavdelningen.

Effektivisering

Vilka rutiner och program skall användas för att skapa en effektiv och modern ekonomifunktion som möjligt? Vi hjälper dig hitta bästa lösningen.

Plus Akademin

Företag som tänker långsiktigt och som vill växa behöver hålla sig uppdaterade och ha rätt kunskap och kompetens. I Plus Akademin erbjuder vi seminarier och utbildningar kontinerligt. Du kan också vända dig till oss för individuella och kundanpassade utbild- ningar och workshops. Slå oss en signal, så berättar vi mer!