Om oss

PlusByrån erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomisk administration och företagsutveckling. Vi är en partner att räkna med åt alla företag, stora som små, som vill få ekonomin att spira och växa på ett sunt sätt. Hos oss finns kunskap, driv- kraft och engagemang för att du och ditt företag ska uppfylla affärsmålen.

MG2 + Calculo = PlusByrån

PlusByrån bildades genom en fusion av MG2 och Calculo, två välrenommerade redovisningsbyråer i Uddevalla.

MG2 grundades 2007 och har som auktoriserad redovisningsbyrå erbjudit tjänster inom ekonomisk administration och företagsutveckling till en växande kundgrupp med stark lokal närvaro. Calculo grundades några år tidigare, 2004, och har på samma engagerade sätt arbetat med redovisning och verksamhetsutveckling. Fusionen mellan bolagen är helt enligt affärsmålet – att bli en stark aktör i Uddevalla med omnejd.

Vill du arbeta i ett team som alltid ger lite mer?

Vi på PlusByrån är övertygade om att det bästa resultatet kommer när hela gänget delar samma värderingar och drivs av en gemensam målbild.

PlusByråns anda är att vara engagerad, omtänksam och att bjuda på sig själv. Vi har nära till skratt allihop! Liksom vi brinner för att leda våra kunder till ekonomisk hälsa, utveckling och tillväxt. Skulle du vilja jobba med oss? Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga ekonomer och affärsstrateger – visa oss gärna ditt intresse!