Våra ekonomitjänster

PlusByrån är en auktoriserad redovisningsbyrå med många års erfarenhet och kunskap om företagsekonomi. Med grundlighet och noggrannhet erbjuder vi ekonomisk rådgivning och heltäckande administrativa lösningar för ditt företags behov, oavsett storlek.

Som kund får du tillgång till ett team med rätt ekonomisk expertis. Teamet är så insatt i ditt företags verksamhet och affärsmål att de alltid kan ligga steget före och ge relevanta råd. Deras uppgift är att tryggt och kontrollerat ta hand om all ekonomisk administration så att du istället ägna dig åt ditt företags kärnverksamhet.

Välkommen till PlusByrån – vi ger mer!

RedovisningRedovisning

Koncentrera dig på din affärsverksamhet så tar vi hand företagets redovisning. Som auktoriserade redovisningskonsulter besitter vi en gedigen kompetens med krav på hög yrkesetik enligt SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund).

Bokslut & ÅrsredovisningarBokslut & Årsredovisningar

PlusByrån ser alltid till att du får tydliga rapporter och bilagor. Varje år avslutas med bokslut och en professionellt utformad års- redovisning. Har bolaget revision lämnar vi kompletta underlag till revisorn och ser till att Bolagsverket får komplett underlag i rätt tid.

LönerLöner

Låt inte lönehanteringen bli en belastning som görs i sista stund varje månad. Med hjälp av oss får varje anställd rätt löneutbetalning och du får full kontroll på kostnaderna. Vi gör beräkningar, redovisar arbetskivaravgifter, personalskatt och tar fram kontrolluppgifter. Tar fram arbetsivarintyg och anställningsavtal – allt enligt regelboken.

DeklarationerDeklarationer

Vi är experter på deklarationer och tar hand om såväl bolagets, som din privata deklaration. Som näringsidkare har du fler uppgifter än normalt som du måste ta hänsyn till – vilket vi har full koll på. Frigör tid och få trygghet och kontroll över ditt företags ekonomi.